Skip to main content
Υπογραφή σύμβασης για την προμήθεια και τοποθέτηση προκατασκευασμένης δεξαμενής

Υπογράφηκε σήμερα μεταξύ του Δήμου Σάμης και της Αναδόχου Εταιρείας «Aquastar ABEE» η σύμβαση για την προμήθεια και τοποθέτηση προκατασκευασμένης δεξαμενής χωρητικότητας 1.000 m3. Το συνολικό τίμημα της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 58.776 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. 

Αγροτικό Ιατρείο Βασιλικάδων

O Αγροτικός Ιατρός θα βρίσκεται στο Αγροτικό Ιατρείο Βασιλικάδων Ερύσσου αύριο Πέμπτη 09 Μαρτίου 2023 από 11:30π.μ. έως 17:00μ.μ.

Ενημερώνουμε για την τήρηση των υποχρεωτικών μέτρων προστασίας ( χρήση μάσκας και απόσταση 1,5 μ. μεταξύ των ατόμων).


Η Εντεταλμένη Σύμβουλος για θέματα Πρόνοιας του Δήμου Σάμης
Αμαλία Αλυσανδράτου
 

Πρόγραμμα εκδηλώσεων εορτασμού 28ης Οκτωβρίου

Η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 έχει ιδιαίτερη αξία για τη χώρα μας αλλά και για την ανθρωπότητα, διότι υπενθυμίζει την αντίσταση ενάντια στο φασισμό και το ναζισμό, αποτελώντας παράδειγμα προάσπισης της ελευθερίας, της δημοκρατίας και της ανεξαρτησίας των εθνών. Ο Δήμος Σάμης γιορτάζοντας με κάθε επισημότητα την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, θα πραγματοποιήσει εορταστικές εκδηλώσεις σε όλες τις δημοτικές ενότητες που θα περιλαμβάνουν:

Φισκάρδο: Προσοχή στην πρέσα συμπίεσης COMPACT

Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις της περιοχής του Φισκάρδου, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην ρίψη των απορριμμάτων στην πρέσα συμπίεσης COMPACT.

Η εν λόγω πρέσα, συμπιέζει οικιακά απορρίμματα και όχι οικοδομικά υλικά (π.χ. κεραμίδια, γυαλιά, μέταλλα ή καρέκλες κ.α.) που παρατηρείται να ρίπτονται το τελευταίο διάστημα.

Αν καταστραφούν τα έμβολά της η πρέσα θα αποσυρθεί, γεγονός που θα δημιουργήσει μεγάλο υγειονομικό πρόβλημα στην περιοχή.

Πρόσβαση Μονίμων Κατοίκων Περιοχών εκτός Τηλεοπτικής Κάλυψης στους Ελληνικούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς
Νόμος 4563/2018-Κ.Υ.Α.3269/12.11.18/ ΦΕΚ 5022 Β
Νόμος 4727/2020/23.09.2020 ΦΕΚ 184 Α

Οι διαβιούντες Μόνιμοι κάτοικοι στις περιοχές του Δήμου Σάμης 

Ενημέρωση για σχολικές μονάδες

Με απόφαση Δημάρχου (ΑΔΑ ΩΧΛΓ46ΜΓ3Ι-ΔΑΧ) παραμένουν κλειστές έως και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 όλες οι μονάδες προσχολικής αγωγής όλες οι μονάδες πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Σάμης.

Εγκατάσταση σημείων WiF4EU στο Δήμο Σάμης

Η πρωτοβουλία WiFi4EU προωθεί την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών σε συνδεσιμότητα Wi-Fi σε δημόσιους χώρους, όπως πάρκα, πλατείες, δημόσια κτίρια, βιβλιοθήκες, κέντρα υγείας και μουσεία σε δήμους σε ολόκληρη την Ευρώπη. 

Διακοπή ρεύματος σε Ιθάκη και ανατολική Κεφαλονιά

Λόγω απαραίτητων εργασιών συντήρησης και ενίσχυσης του δικτύου θα υπάρξει διακοπή ρεύματος το πρωί της Κυριακής στην Ιθάκη και την ανατολική Κεφαλονιά.

Ανακοίνωση για τις Εκδηλώσεις του Δήμου Σάμης - 2020

Ο Δήμος Σάμης με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης απέναντι στην Δημόσια Yγεία ανακοινώνει ότι για το 2020 τα πανηγύρια δεν θα πραγματοποιηθούν σε δημόσιους χώρους στα όρια του Δήμου Σάμης λόγω των Έκτακτων Συνθηκών Πανδημίας (Covid-19). 


Οποιαδήποτε άλλη πολιτιστική ή κοινωνική εκδήλωση θα εξετάζεται ξεχωριστά από τον Δήμο βάσει πάντα των δεδομένων και των ανάλογων πρωτοκόλλων για την αποφυγή της διασποράς του Covid-19.

 

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας
Νικόλαος Ρασσιάς

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος – Εργασίες Πυροπροστασίας στο Οδικό Δίκτυο και στους λοιπούς Κοινόχρηστους Χώρους Δ.Ε. Ερίσου
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος – Εργασίες Πυροπροστασίας στο Οδικό Δίκτυο και στους λοιπούς Κοινόχρηστους Χώρους Δ.Ε.
Συγχαρητήρια στο νέο Δ.Σ. της Εθελοντικής Ομάδας Ερίσου

Ο Δήμος Σάμης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Νίκος Ρασσιάς με την ευκαρία της συγκρότησης του νέου Δ.Σ. της Εθελοντικής Ομάδας Ερίσου συγχαίρει τον Πρόεδρο και τα μέλη για την εκλογή τους και τους εύχεται να συνεχίσουν της σημαντική δράση τους η οποία είναι πολύτιμη για όλο το Δήμο.

Ο Δήμος, η Πολιτική Προστασία, το προσωπικό και ο εξοπλισμός της θα είναι δίπλα σας για να στηρίζει τις προσπάθειες σας, αρωγοί σε σας που είστε εθελοντές αρωγοί του Δήμου μας.

 

Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας

Το Πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι"

Ο Δήμος Σάμης και το Πρόγραμμα «Βοήθεια Στο Σπίτι» ενημερώνουν σχετικά με τη λειτουργία και τις υπηρεσίες που παρέχονται  από το Πρόγραμμα.

Η Μονάδα Ψυχικής Υγείας ΜΕΤΑΒΑΣΗ στην Σάμη

Ο Δήμος Σάμης ενημερώνει ότι σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας της ΑμΚΕ ΜΕΤΑΒΑΣΗ, το ειδικευμένο προσωπικό της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας θα βρίσκεται στα γραφεία του Δήμου Σάμης με σκοπό την παροχή συμβουλευτικών – υποστηρικτικών υπηρεσιών σε θέματα ψυχικής υγείας που αφορούν ενήλικες, οικογένειες και παιδιά.

 

Η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας της ΑμΚΕ ΜΕΤΑΒΑΣΗ στην Έρισο.

Ο Δήμος Σάμης ενημερώνει ότι σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας της ΑμΚΕ ΜΕΤΑΒΑΣΗ, το προσωπικό της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας (Ψυχολόγοι, Κοινωνικοί Λειτουργοί) θα βρίσκεται στα γραφεία του παλιού Δημοτικού σχολείου Πλαγιάς, Δ.Ε. Ερίσου, με σκοπό την παροχή συμβουλευτικών – υποστηρικτικών υπηρεσιών σε θέματα ψυχικής υγείας που αφορούν ενήλικες, οικογένειες και παιδιά.

 

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 και ώρες 11:00 – 13:00.

 

Subscribe to ΔΕ ΕΡΙΣΟΥ