Skip to main content
Πρόσβαση Μονίμων Κατοίκων Περιοχών εκτός Τηλεοπτικής Κάλυψης στους Ελληνικούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς
Νόμος 4563/2018-Κ.Υ.Α.3269/12.11.18/ ΦΕΚ 5022 Β
Νόμος 4727/2020/23.09.2020 ΦΕΚ 184 Α

Οι διαβιούντες Μόνιμοι κάτοικοι στις περιοχές του Δήμου Σάμης 

Ενημέρωση για σχολικές μονάδες

Με απόφαση Δημάρχου (ΑΔΑ ΩΧΛΓ46ΜΓ3Ι-ΔΑΧ) παραμένουν κλειστές έως και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 όλες οι μονάδες προσχολικής αγωγής όλες οι μονάδες πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Σάμης.

Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Συλλόγου "Το Φανάρι" - 2 Αυγούστου 2020

O Πολιτιστικός  Σύλλογος Αγίας Ευφημίας ''ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ'' σας καλεί την Κυριακή 2 Αυγούστου  ώρα 8 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο στην βράβευση των αριστούχων μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Πυλάρου του έτους 2019 - 2020.

Θα ακολουθήσει παρουσίαση του βιβλίου «Ηταν κάποτε» μέρος Β΄.   

Θα τηρηθούν  στο χώρο  οι κανόνες που προβλέπονται.  

 


Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Ευφημίας "Το Φανάρι"

 

Εγκατάσταση σημείων WiF4EU στο Δήμο Σάμης

Η πρωτοβουλία WiFi4EU προωθεί την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών σε συνδεσιμότητα Wi-Fi σε δημόσιους χώρους, όπως πάρκα, πλατείες, δημόσια κτίρια, βιβλιοθήκες, κέντρα υγείας και μουσεία σε δήμους σε ολόκληρη την Ευρώπη. 

Διακήρυξη φανερού δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου

Ο Δήμαρχος Σάμης Γεράσιμος Μονιάς - Νέτης διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε φανερό δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό η παραχώρηση του κάτωθι τμήματος κοινόχρηστου χώρου:

Αγία Ευφημία Θ1 (γωνία κεντρικής προβλήτας) - Θαλάσσια μέσα αναψυχής, 10,50 τ.μ.

Διακοπή ρεύματος σε Ιθάκη και ανατολική Κεφαλονιά

Λόγω απαραίτητων εργασιών συντήρησης και ενίσχυσης του δικτύου θα υπάρξει διακοπή ρεύματος το πρωί της Κυριακής στην Ιθάκη και την ανατολική Κεφαλονιά.

Ανακοίνωση για τις Εκδηλώσεις του Δήμου Σάμης - 2020

Ο Δήμος Σάμης με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης απέναντι στην Δημόσια Yγεία ανακοινώνει ότι για το 2020 τα πανηγύρια δεν θα πραγματοποιηθούν σε δημόσιους χώρους στα όρια του Δήμου Σάμης λόγω των Έκτακτων Συνθηκών Πανδημίας (Covid-19). 


Οποιαδήποτε άλλη πολιτιστική ή κοινωνική εκδήλωση θα εξετάζεται ξεχωριστά από τον Δήμο βάσει πάντα των δεδομένων και των ανάλογων πρωτοκόλλων για την αποφυγή της διασποράς του Covid-19.

 

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας
Νικόλαος Ρασσιάς

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος – Εργασίες Πυροπροστασίας στο Οδικό Δίκτυο και στους λοιπούς Κοινόχρηστους Χώρους Δ.Ε. Πυλάρου
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος – Εργασίες Πυροπροστασίας στο Οδικό Δίκτυο και στους λοιπούς Κοινόχρηστους Χώρους Δ.Ε.
Ο Δήμαρχος Σάμης για τις επιτυχίες της ΓΕΚ στο Διασυλλογικό Κ-18

Ο Δήμαρχος Σάμης με την ευκαιρία της εξαιρετικής παρουσίας της ΓΕΚ στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ-18 εκφράζει τη χαρά του Δήμου μας για την ενεργή συμμετοχή των νέων στον αθλητισμό και συγχαίρει τους αθλητές που διακρίθηκαν και τους προπονητές τους.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια και ευχές για συνεχώς ανώτερες διακρίσεις στον Παναγιώτη Αλυσανδράτο που κατάγεται από την Πύλαρο.

Ματαίωση Παζαριού Αγ. Ευφημίας

Το καθιερωμένο ετήσιο παζάρι στην Αγία Ευφημία στις 10 & 11 Ιουλίου ματαιώνεται λόγω Μέτρων Προστασίας για τον COVID-19.

 

Νίκος Ρασσιάς

Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Σάμης
 

Προκήρυξη Διαγωνισμού για το Κυλικείο του Μύρτου

Ο Δήμος Σάμης προκηρύσσει Διαγωνισμό για Σύμβαση Προμήθειας νερού, μπύρας, αναψυκτικών, ποτών, είδη αρτοποιϊας, ζαχαροπλαστικής και παγωτών
για την λειτουργία του κυλικείου Μύρτου για χρονικό διάστημα για χρονικό διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης ανάθεσης και έως τον Οκτώβριο του 2020 (31-10-2020).

Προθεσμία υποβολής: 01-07-2020

Διαδικτυακός τόπος Υποβολής Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr, του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.

Παρακάτω επισυνάπτονται:

ΔΕΥΑΚ: Διακοπή Υδροδότησης στα Διβαράτα

Η ΔΕΥΑ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ενημερώνει τους καταναλωτές της Τ.Κ. Διβαράτων Πυλάρου ότι από σήμερα 14/5 έως το Σάββατο 16/5 θα βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες αντικατάστασης του αντλητικού συγκροτήματος και καθαρισμού των δεξαμενών στη θέση Λουκάτα. 

 

Κατά το χρόνο αυτό, θα υπάρξει διακοπή της υδροδότησης της περιοχής. Επισημαίνουμε ότι όσο πιο περιορισμένη χρήση νερού γίνει, τόσο μικρότερη διάρκεια θα έχει η διακοπή της υδροδότησης.

    
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

Το Πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι"

Ο Δήμος Σάμης και το Πρόγραμμα «Βοήθεια Στο Σπίτι» ενημερώνουν σχετικά με τη λειτουργία και τις υπηρεσίες που παρέχονται  από το Πρόγραμμα.

Η Μονάδα Ψυχικής Υγείας ΜΕΤΑΒΑΣΗ στην Σάμη

Ο Δήμος Σάμης ενημερώνει ότι σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας της ΑμΚΕ ΜΕΤΑΒΑΣΗ, το ειδικευμένο προσωπικό της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας θα βρίσκεται στα γραφεία του Δήμου Σάμης με σκοπό την παροχή συμβουλευτικών – υποστηρικτικών υπηρεσιών σε θέματα ψυχικής υγείας που αφορούν ενήλικες, οικογένειες και παιδιά.

 

Ο Δήμος για την Ισχυρή Βροχόπτωση στην ΔΕ Πυλάρου
Η Δημοτική Ενότητα Πυλάρου δοκιμάστηκε από πρωινή ισχυρή βροχόπτωση. Ο Δήμος κινητοποίησε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες ενώ συμμετείχαν oι Εθελοντικές Ομάδες Πυλάρου, Ελειού Πρόννων, Ερίσου και Λειβαθούς, κάτοχοι μηχανημάτων και κάτοικοι, ο Δήμος Αργοστολίου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Αστυνομία. Παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Βουλευτής και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αργοστολίου.
Subscribe to ΔΕ ΠΥΛΑΡΟΥ