Skip to main content
Συγχαρητήρια στην ομάδα Κ-12 του Πυλαριακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

pilariakos-logo.jpg Ο Δήμος Σάμης συγχαίρει πρωτίστως τα παιδιά αλλά και τους γονείς, τη διοίκηση και τον προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πυλαριακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην κατηγορία Κ-12 της αγωνιστικής περιόδου 2022 – 23.

Επιμερισμός Ειδικού Τέλους Α.Π.Ε. σε οικιακούς καταναλωτές Κοινοτήτων Αγίας Ευφημίας, Μακρυωτίκων και Διβαράτων.

Ενημερώνουμε ότι  στην ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ  έχουν αναρτηθεί Πίνακες προσωρινών ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ οικιακών καταναλωτών του ειδικού τέλους   1%  ετών 2015-2019 για περιοχές  όπου λειτουργούν σταθμοί Α.Π.Ε. (Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας)  και αφορά τις  Τοπικές Κοινότητες  Αγίας Ευφημίας, Μακρυωτίκων και Διβαράτων.

Σύνδεσμος ΔΕΔΔΗΕ:

https://apps.deddie.gr/OnePerCentReturnsRES/pages/index.html

Πρόγραμμα εκδηλώσεων εορτασμού 28ης Οκτωβρίου

Η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 έχει ιδιαίτερη αξία για τη χώρα μας αλλά και για την ανθρωπότητα, διότι υπενθυμίζει την αντίσταση ενάντια στο φασισμό και το ναζισμό, αποτελώντας παράδειγμα προάσπισης της ελευθερίας, της δημοκρατίας και της ανεξαρτησίας των εθνών. Ο Δήμος Σάμης γιορτάζοντας με κάθε επισημότητα την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, θα πραγματοποιήσει εορταστικές εκδηλώσεις σε όλες τις δημοτικές ενότητες που θα περιλαμβάνουν:

Ανακοίνωση Ασφαλτόστρωσης Δημοτικού Οδικού Δικτύου

Ανακοινώνουμε ότι από αύριο, Τετάρτη 23/06/20201 ως τη Δευτέρα 28/06/2021, θα πραγματοποιηθεί ασφαλτόστρωση στο εσωτερικό δημοτικό οδικό δίκτυο του οικισμού Αγίας Ευφημίας Δήμου Σάμης.

Παρακαλούμε να μην υπάρχουν σταθμευμένα οχήματα προς διευκόλυνση των εργασιών.

Συνίσταται η προσεκτική διέλευση καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών. 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία.

 


Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Σάμης 
 

Οδηγίες για την τήρηση των κανόνων καθαριότητας στη Δημοτική Ενότητα Πυλάρου

Η Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Πυλάρου καλεί τους συνδημότες μας να επιδείξουν ευθύνη στον δύσκολο τομέα αποκομιδής απορριμμάτων.

Οι δημότες καλούνται:

Να σταματήσουν την εναπόθεση προϊόντων κλαδέματος και ογκωδών αντικειμένων στους δρόμους, τα πεζοδρόμια και δίπλα στους κάδους απορριμμάτων.

Η οδηγία είναι να επικοινωνούν με την Υπηρεσία Καθαριότητας (τηλ: 2674061624 ή 6937440950) ώστε το συνεργείο να ενημερώνεται, να παραλαμβάνει και να απομακρύνει εγκαίρως αυτά τα είδη.

Πρόσκληση σε συζήτηση - ενημέρωση

Παρακαλείσθε  όπως συμμετέχετε στην συζήτηση - ενημέρωση που θα διεξαχθεί την 01-04-2021 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00 με θέμα: «Μελέτη μέτρων άμεσης προφύλαξης του οικισμού Αγίας Ευφημίας».

Σχετικό το με αρ. πρωτ. 23187/5838/29-3-2021 έγγραφο του κ. Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακών Ενοτήτων Κεφαλληνίας και Ιθάκης.

 

 


Η Πρόεδρος
Αριστέα Αμίτση
 

Λειτουργία Σχολικών Μονάδων

Ενημερώνουμε του δημότες πως όλες οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Προσχολικής Αγωγής, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) στις Δ.Ε. Σάμης και Πυλάρου θα παραμείνουν προσωρινά κλειστές τη Δευτέρα 8 Μαρτίου και την Τρίτη 9 Μαρτίου 2021, λόγω εργασιών απολύμανσης.

 


Γραφείο Τύπου Δήμου Σάμης
 

Πρόσβαση Μονίμων Κατοίκων Περιοχών εκτός Τηλεοπτικής Κάλυψης στους Ελληνικούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς
Νόμος 4563/2018-Κ.Υ.Α.3269/12.11.18/ ΦΕΚ 5022 Β
Νόμος 4727/2020/23.09.2020 ΦΕΚ 184 Α

Οι διαβιούντες Μόνιμοι κάτοικοι στις περιοχές του Δήμου Σάμης 

Ενημέρωση για σχολικές μονάδες

Με απόφαση Δημάρχου (ΑΔΑ ΩΧΛΓ46ΜΓ3Ι-ΔΑΧ) παραμένουν κλειστές έως και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 όλες οι μονάδες προσχολικής αγωγής όλες οι μονάδες πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Σάμης.

Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Συλλόγου "Το Φανάρι" - 2 Αυγούστου 2020

O Πολιτιστικός  Σύλλογος Αγίας Ευφημίας ''ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ'' σας καλεί την Κυριακή 2 Αυγούστου  ώρα 8 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο στην βράβευση των αριστούχων μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Πυλάρου του έτους 2019 - 2020.

Θα ακολουθήσει παρουσίαση του βιβλίου «Ηταν κάποτε» μέρος Β΄.   

Θα τηρηθούν  στο χώρο  οι κανόνες που προβλέπονται.  

 


Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Ευφημίας "Το Φανάρι"

 

Εγκατάσταση σημείων WiF4EU στο Δήμο Σάμης

Η πρωτοβουλία WiFi4EU προωθεί την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών σε συνδεσιμότητα Wi-Fi σε δημόσιους χώρους, όπως πάρκα, πλατείες, δημόσια κτίρια, βιβλιοθήκες, κέντρα υγείας και μουσεία σε δήμους σε ολόκληρη την Ευρώπη. 

Διακήρυξη φανερού δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου

Ο Δήμαρχος Σάμης Γεράσιμος Μονιάς - Νέτης διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε φανερό δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό η παραχώρηση του κάτωθι τμήματος κοινόχρηστου χώρου:

Αγία Ευφημία Θ1 (γωνία κεντρικής προβλήτας) - Θαλάσσια μέσα αναψυχής, 10,50 τ.μ.

Διακοπή ρεύματος σε Ιθάκη και ανατολική Κεφαλονιά

Λόγω απαραίτητων εργασιών συντήρησης και ενίσχυσης του δικτύου θα υπάρξει διακοπή ρεύματος το πρωί της Κυριακής στην Ιθάκη και την ανατολική Κεφαλονιά.

Ανακοίνωση για τις Εκδηλώσεις του Δήμου Σάμης - 2020

Ο Δήμος Σάμης με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης απέναντι στην Δημόσια Yγεία ανακοινώνει ότι για το 2020 τα πανηγύρια δεν θα πραγματοποιηθούν σε δημόσιους χώρους στα όρια του Δήμου Σάμης λόγω των Έκτακτων Συνθηκών Πανδημίας (Covid-19). 


Οποιαδήποτε άλλη πολιτιστική ή κοινωνική εκδήλωση θα εξετάζεται ξεχωριστά από τον Δήμο βάσει πάντα των δεδομένων και των ανάλογων πρωτοκόλλων για την αποφυγή της διασποράς του Covid-19.

 

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας
Νικόλαος Ρασσιάς

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος – Εργασίες Πυροπροστασίας στο Οδικό Δίκτυο και στους λοιπούς Κοινόχρηστους Χώρους Δ.Ε. Πυλάρου
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος – Εργασίες Πυροπροστασίας στο Οδικό Δίκτυο και στους λοιπούς Κοινόχρηστους Χώρους Δ.Ε.
Subscribe to ΔΕ ΠΥΛΑΡΟΥ